برگزاری دومین همایش پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی بابل

دومین همایش پژوهشی سالیانه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل هم زمان با هفته پژوهش، به همت دانشجویان فعال کمیته تحقیقات دانشجویی در روز 25 آذر ماه جاری در سالن امام علی (ع) معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد. از بین 112 خلاصه مقاله ارسالی از سراسر کشور، 42 خلاصه مقاله پذیرفته شده و به صورت سخنرانی و پوستر در پانل های صبح و عصر ارائه شدند. لازم به ذکر است 18 مقاله از 42 مقاله پذیرفته شده، از مقالات ارسالی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل بوده است. همچنین در افتتاحیه این همایش، جناب آقای دکتر علی اکبر مقدم نیا معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه،در ابتدای پانل شفاهی جناب آقای دکتر رضا قدیمی مسئول پژوهشکده و عضو محترم هیئت علمی دانشگاه و در اختتامیه، جناب آقای دکتر منوچهر اشرف پور سرپرست محترم کمیته تحقیقات دانشجویی ضمن تقدیر از افراد مجری برگزاری این همایش، به ایراد سخنرانی در باب پژوهش پرداختند. در پایان نیز ضمن تقدیر از نفرات برتر پانل ها، از جناب آقای دکتر هادی پارسیان سرپرست اسبق کمیته تحقیقات دانشجویی به پاس زحمات ایشان با اهدای لوح یادبود تقدیر شد.لازم به ذکر است سرکار خانم ها زهرا آقالری و اکرم محمدی نوخندانی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در پانل پوستر به ترتیب حائز رتبه های اول و دوم شدند.