سلسله ورکشاپ های پژوهشگر شو 1

فصل اول پژوهشگر شو

گزارش بزرگترین دوره آموزش اصول پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی بابل

اولین قسمت از #ورکشاپ های پاییزه #پژوهشگرشو توسط کمیته تحقیقات و فناوری پیراپزشکی برگزار شد.

نخستین جلسه از این سلسله ورکشاپ های #پژوهشی با موضوع #ایده_پردازی در روز چهارشنبه ۱۱ آبان ماه سال ۱۴۰۱ در سالن آمفی تئاتر دانشکده توانبخشی، با حضور پرشور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل، برگزار گردید.

گزارش بزرگترین دوره آموزش اصول پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی بابل

دومین قسمت از #ورکشاپ های پاییزه #پژوهشگرشو برگزار شد.

جلسه دوم از این سلسله ورکشاپ های #پژوهشی با موضوع #انواع_مطالعات در علوم پزشکی، در روز یکشنبه ۱۵ آبان ماه سال ۱۴۰۱ در سالن آمفی تئاتر دانشکده توانبخشی، با حضور گرم دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل، تشکیل گردید.

مدرس این بخش از ورکشاپ ها، جناب آقای دکتر مهرداد حلاجی بودند و حول محور مقدمه ای بر انواع #مطالعات، #تحقیقات اولیه و تحقیقات ثانویه، سخرانی کردند.

گزارش بزرگترین دوره آموزش اصول پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی بابل

سومین قسمت از #ورکشاپ های پاییزه #پژوهشگرشو برگزار شد.

جلسه سوم از این سلسله ورکشاپ های #پژوهشی با موضوع #روش_تحقیق، در روز چهارشنبه ۱۸ آبان ماه سال ۱۴۰۱ در سالن آمفی تئاتر دانشکده توانبخشی، با حضور گرم دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل، تشکیل گردید.

مدرس این بخش از ورکشاپ ها، سرکار خانم مریم عباسی تبار بودند و حول محور نحوه #سرچ_اولیه و اختصاصی #مقالات در #پایگاه های داده ها و همچنین شناخت شاخص های #علم_سنجی افراد و #مجلات، سخرانی کردند.

کمیته تحقیقات و فناوری دانشکده پیراپزشکی باری دیگر با افتخار تقدیم می‌کند.

قسمتی دیگر از بزرگترین دوره آموزش #اصول_پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

در جلسه چهارم از مجموعه #ورکشاپ های پاییزه #پژوهشگرشو، موضوع #پروپوزال‌نویسی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

این کارگاه در روز یکشنبه، ۲۲ آبان ماه سال ۱۴۰۱ در سالن آمفی تئاتر دانشکده توانبخشی، با سخنرانی خانم دکتر طهمینه گرگانی حول محورهای انتخاب موضوع #تحقیق، بیان مسئله، بررسی متون، تدوین اهداف، #فرضیات و سوالات، همراه با حضور گرم دانشجویان تشکیل گردید.

کمیته تحقیقات و فناوری دانشکده پیراپزشکی باری دیگر با افتخار تقدیم می‌کند:

قسمت پایانی از بزرگترین دوره
آموزش #اصول_پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

در جلسه پنجم از سلسله #ورکشاپ های پاییزه #پژوهشگرشو ،موضوع #رفرنس‌دهی با برنامه های #اندنوت و #مندلی مورد بحث بررسی قرار گرفت.

این کارگاه در روز یکشنبه، ۲۹ آبان ماه سال ۱۴۰۱ در سالن آمفی تئاتر دانشکده توانبخشی،با تدریس آقای نیما حسنیانی حول محور های آموزش نصب برنامه ،تنظیمات مربوط به Word، نحوه‌ی وارد کردن #رفرنس به متن #مقاله، وارد کردن #مقالات از #پایگاه_های_اطلاعاتی به نرم‌افزار، دسته بندی مقالات برای کارهای #سیستماتیک، همراه با حضور گرم دانشجویان تشکیل گردید.