سمینار کاربرد هوش مصنوعی در علوم‌پزشکی

گزارش تصویری از اولین و‌ بزرگترین «سمینار کاربرد هوش مصنوعی در علوم‌پزشکی» در دانشگاه علوم‌پزشکی بابل

این رویداد در تاریخ دوم اسفند
ماه توسط کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده پیراپزشکی با همکاری کمیته توسعه آموزش(EDO)، اجرا گشت.

در ابتدا مسئول کارگروه فناوری کمیته تحقیقات خانم مهرناز مردآزاد به دانشجویان خوش‌آمد گفتند و پوشه های مخصوص را به دانشجویان تحویل دادند.
پس از ورود حضار به سالن، پذیرایی بعمل آمد.

دقایقی بعد، مجری این برنامه آقای سید رضا نجفی، توضیحاتی مختصر درباره روند سمینار ارائه دادند.

مراسم با سخنرانی دبیر محترم کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده پیراپزشکی آقای امیررضا یحیی زاده شروع شد و با سخنان دبیر محترم کمیته توسعه آموزش دانشکده پیراپزشکی آقای محمد شوکتی صیاد ادامه یافت.

حضار چند ویدیوکلیپ مرتبط به هوش مصنوعی که توسط مسئولین کارگروه فناوری کمیته تحقیقات طراحی شده بود را تماشا کردند و بالاخره بعد از لحظاتی، آقای امیرحسین ترکمانی با تشویق شرکت‌کنندگان پرشور دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، به روی صحنه آمدند.

آقای امیرحسین ترکمانی، مسئول کارگروه فناوری کمیته تحقیقات و فناوری دانشکده پیراپزشکی، به معرفی هوش‌مصنوعی و حوزه های کاربردی آن در پزشکی، همچنین شرکت های دانش‌بنیان پرداختند.

بسیار خرسندیم که میزبان دانشجویان عزیز و اساتید گرامی بودیم.

از مساعدت رئیس دانشکده پیراپزشکی جناب آقای دکتر مهدی‌نیا و معاون آموزشی دانشکده، جناب آقای دکتر جعفرپور و سایر مسئولین کمال تشکر را داریم.

#کارگروه_فناوری
@srcparamed