تدوين دستورالعمل اعطاي امتياز پژوهشي به دانشجويان علوم پزشکي

مدير دفتر هماهنگي تحقيقات دانشجويي وزارت بهداشت...

مدير دفتر هماهنگي تحقيقات دانشجويي وزارت بهداشت از تدوين دستورالعمل امتياز دهي به فعاليت پژوهشي دانشجويان علوم پزشکي و قرار گرفتن آنها در شمول استفاده از آيين نامه تسهيلات استعداد درخشان خبر داد. دکتر محمدحسن قوسيان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اين دستورالعمل پس از مطرح شدن در آخرين کنگره تحقيقات دانشجويي و موافقت وزير بهداشت وقت با اين موضوع تهيه و اکنون به دانشگاههاي علوم پزشکي ابلاغ شده است. وي اضافه کرد: از اين پس دانشجوياني که فعاليت پژوهشي دارند بر اساس ميزان فعاليت پژوهشي و امتياز بندي که در اين دستورالعمل عنوان شده است با کسب شاخص هاي مورد نظر مي توانند مشمول استفاده از تسهيلات استعداد درخشان قرار گيرند. قوسيان گفت: بنا بر اين دستورالعمل دانشجويان دوره کارشناسي بايد 55 امتياز، دانشجويان دوره دکتري حرفه اي 95 امتياز و دانشجويان دوره هاي تحصيلات تکميلي بايد 115 امتياز کسب کنند تا در زمره دانشجويان استعداد درخشان قرار گيرند. وي خاطرنشان کرد: همچنين دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشکي تيپ يک بايد 100 درصد، دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشکي تيپ دو بايد 90 درصد و دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشکي تيپ سه بايد 80 درصد امتيازات لازم را براي قرارگرفتن در شمول اين آيين نامه کسب کنند. مدير دفتر هماهنگي تحقيقات دانشجويي وزارت بهداشت با اشاره به شاخصهاي امتيازدهي به مهر گفت: انتشار مقاله، پايان نامه، شرکت در کنگره هاي علمي، انتشار کتاب، مجري يا همکار طرح تحقيقاتي، فعاليت در کميته تحقيقات دانشجويي، نوآوري و يا اختراع از جمله اين شاخصها هستند.