گزارش از مدرسه زمستانه و کشوری پروپوزال نویسی دانشگاه علوم پزشکی بابل

سرپرست کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه، سرکار خانم دکتر هدی شیرافکن: این دوره تئوری-عملی در سه روز ۲۵-۲۶-۲۷ بهمن ماه سال ۱۴۰۲ توسط اعضای کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه برگزار گشت که با استقبال بی نظیری رو‌‌به‌رو شد.

این مدرسه علاوه بر آموزش تئوری نحوه نگارش پروپوزال، خروجی محور و با منتورینگ همراه بود.

دانشگاه علوم پزشکی بابل میزبانی دانشجویانی از شهرهای دور و نزدیک در این مدرسه کشوری را بر عهده داشت.

اساتید این دوره جناب آقای دکتر سپیدارکیش، جناب آقای دکتر نیکبخت، سرکار خانم دکتر میرابی و سرکار خانم دکتر شیرافکن بودند که بخشهای مختلف از جمله: ساختار پروپوزال، انواع مطالعات علوم پزشکی، جستجو در پایگاه‌های داده، آمار مقدماتی و پیشرفته و روش شناسی (متدولوژی) پژوهش را تدریس کردند.

همچنین خانم دکتر شیرافکن افزودند: بخش عملی این مدرسه زیر نظر منتورهای آموزش دیده بود که با موفقیت پیش رفت و شرکت‌کنندگان توانستند آموزه‌های خود را به کار بگیرند، متن پروپوزال‌ را نگارش و تکمیل کنند.