فراخوان همکاری در ارائه ژورنال کلاب علوم توانبخشی و علوم‌ پزشکی

سلامم به همه همراهان‌کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

کمیته تحقیقات دانشجویی و فناوری توانبخشی بابل برگزار میکند و این بار:

فراخوان همکاری در ارائه ژورنال کلاب علوم توانبخشی و علوم‌ پزشکی

ژورنال کلاب(Journal club)

ژورنال کلاب یک فرصت برای ارائه هست که در خصوص یافته های علمی جدید در زمینه های مختلف صحبت میشه

کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده توانبخشی بابل این بار این فرصت رو برای پژوهشگرای جوان ایجاد کرده که ساعاتی از هفته رو به بحث درباره ی یافته های پژوهشی جدید توانبخشی بپردازند.

از تمامی دوستان مایل به ارائه در جلسات ژورنال کلاب دانشجویی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی بابل در موضوعات توانبخشی ms،توانبخشی پارکینسون،توانبخشی دمانس و آلزایمر،توانبخشی روماتیسم، توانبخشی قلبی ریوی، توانبخشی اوتیسم، توانبخشی تعادلی، توانبخشی تنفسی، اسپورت ،بیماران دیابتی، توانبخشی بعد از سکته، توانبخشی فلج مغزی، سرگیجه، وزوز گوش، بیماران ارتوپدی و..... دعوت میشود فرم زیر را تکمیل کنند.

پس از بررسی‌های لازم با افراد واجد شرایط تماس گرفته خواهد شد.

راستی:

️ارائه میتونه به صورت حضوری و یا آنلاین انجام شه️

️به ارائه دهندگان گواهی رسمی از سوی کمیته تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بابل اهدا میشه️

️همچنین اطلاعات افراد ارائه دهنده در آرشیو  کمیته تحقیقات و فناوری دانشکده توانبخشی  علوم پزشکی بابل ذخیره میشه و در فراخوان های پژوهشی آینده،این افراد اولویت دارند.

کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده توانبخشی علوم پزشکی بابل

لینک ثبت نام