برگزیدگان نخستین جشنواره ملی پژوهش و فناوری کمیته های تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور

در این جشنواره آقای کیارش سالکی از دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزیده شدند.

بهترین دانشجویان در حال تحصیل سال

مبینا فتحی

فاطمه صدوقی

کیارش سالکی

عرفان کاظمی

بهترین دانشجویان فارغ التحصیل سال

محمد یوسفی

محدثه نعمتی

بهترین نویسنده مقاله سال

پریناز نژاد مختاری ( عنوان مقاله : Reinforcement of hydrogel scaffold using oxidized-guar gum incorporated with curcumin-loaded zein nanoparticles to improve biological performance. Int J Biol  Macromol. 2021 Jan 15;167:59-65)

بهترین ویراستار کتاب سال

نیلوفر یزدان پناه ( برای کتاب Translational Autoimmunity Book Series. Elsevier, 2022 )

بهترین محقق سال

حامد کردورکانه ( برای پروژه تحقیقاتی :  Effects of the intermittent fasting diet on non-alcoholic fatty liver disease: A randomized controlled trial )

بهترین مخترع پروژه فناورانه سال

عمید راهی

بهترین پایان نامه سال

سعید اسماعیلیان

در این جشنواره آقای کیارش سالکی به عنوان یکی از بهترین دانشجویان در حال تحصیل سال از دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزیده شدند.