کسب رتبه نخست تعداد مقالات پذیرش شده در کنگره سالانه اردبیل در کلان منطقه شمال توسط دانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل

در این کنگره تعداد 8 سخنرانی و 19 پوستر از جانب دانشجویان این دانشگاه ارسال و پس از بررسی داوران مورد پذیرش واقع شدند.

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل با افتخار اعلام می‌دارد در میان دانشگاه های کلان منطقه شمال کشور، بیشترین تعداد مقالات پذیرفته شده در بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی- اردبیل را در سال 1401 از آن خود کند. کلان منطقه شمال کشور شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی بابل، مازندران، سمنان، شاهرود، گلستان، و گیلان می باشد.

کنگره سالانه دانشجویان علوم پزشکی در تاریخ 5 الی 8 مهر ماه سال جاری در اردبیل برگزار خواهد شد.