فراخوان پژوهشی همراه با اعطای پژوهانه (توصیه های پیشگیرانه و کمک درمانی طب ایرانی در زردی نوزادان)

به دنبال جلسات کارگروه مشترک اداره سلامت نوزادان و دفتر طب ایرانی و مکمل، محتوای آموزشی این کارگروه به منظور توسعه روش های پیشگیرانه و اصلاح سبک زندگی و در راستای ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت با عنوان توصیه های پیشگیرانه و کمک درمانی طب ایرانی در زردی نوزادی ندوین شده که به پیوست تقدیم میگردد.

این کار گروه زیر نظر مدیر کل محترم دفتر سلامت ، جمعیت ، خانواده و مدارس و با هماهنگی النجمن علمی نوزادان و همکاری معاونت بهداشت و طی جلسات متعدد کارشناسانه این محتوا را تهیه نموده است. به منظور تشویق و حمایت از پژوهشگرانی که اثر بخشی این محتوا را در دانشگاه یا مراکز تحقیقاتی خود به عنوان طرح پژوهشی اجرا کنند، کمک هزینه پژوهشی(پژوهانه) از دفتر طب ایرانی اهدا خواهد شد.

کمیته تحقیقات دانشجویی بابل
@SRCMUBABOL