دومین روز مدرسه تابستانه ۹۷/۵/۷

نخستین کلاس روز دوم تحت عنوان " متغیر ها" توسط دکتر بیژنی همراه با پرسش و پاسخ دانشجویان و بسیار شیرین و گویا تدریس شد . پذیرایی مختصری صورت گرفت ؛ سپس کارگاه دوم توسط خانم دکتر موعودی و تحت عنوان " کلیات انواع مطالعات" به همراه توضیح اختصاصی مطالعات توصیفی و Cross- sectional دایر شد . دانشجویان استراحت کوتاهی داشتند و سپس پای صحبت بزرگان این بار  از جنس دکتر پورامیر ، معاونت محترم فرهنگی دانشگاه نشستند و ایشان از تجربیات خود درباره انواع عوامل دخیل در نوشتن یک مقاله و افت و خیز های مسیر نگارش یک مقاله برای دانشجویان صحبت کردند . دانشجویان برای صرف ناهار و نماز از سالن خارج شدند. کلاس سوم از دومین روز مدرسه تابستانه تدریس کار با نرم افزار word  بود که توسط سرکار خانم رستمی به مدت ۲ ساعت صورت گرفت . تمامی کلاس ها در سالن امام علی برگزار شدند .