اولین روز مدرسه تابستانه ۹۷/۵/۶

در  نخستین روز از ششمین دوره مدرسه تابستانه کمیته تحقیقات در ابتدا از دانشجویان عزیز و علاقمند پژوهش و تحقیق در دفتر کمیته تحقیقات پذیرش به عمل آمد و سپس به سمت سالن امام علی هدایت شدند . افتتاحیه ی مراسم با قرائت آیاتی از قرآن و پخش سرود ملی آغاز شد  و سپس دکتر قدیمی برای ایراد سخنرانی به جایگاه تشریف بردند و از تجارب دوره ی دانشجویی خود صحبت کردند و دانشجویان اهل تحقیق و پژوهش را تشویق نموده و به حضار خوش آمد گفتند . اولین کلاس تحت عنوان مسئله یابی و موضوع تحقیق توسط خانم دکتر میرابی تدریس شد ، پذیرایی کوتاهی به عمل امد و سپس کلاس دوم تحت عنوان search توسط خانم دکتر مسرور برگزار گردید  سپس در بخش پای صحبت بزرگان ، جناب دکتر مقدم نیا با سخنرانی خود دانشجویان را از مقررات امر تحقیق آگاه کردند و پیرامون علاقه و تلاش با دانشجویان گفت و گوی دوستانه ای داشتند . راس ساعت ۱۳ دانشجویان برای صرف ناهار و نماز از سالن خارج شده و به سمت سلف و مسجد رفتند . در انتها کارگاه عملی search توسط دکتر مسرور و دکتر رستمی در سایت توانمندسازی و پژوهشکده در قالب گروه هایی که از قبل چینش شده بودند  تدریس گردید .