گزارش #روز_چهارم #هشتمین_دوره #مدرسه_بهاره

۱۴۰۱/۰۲/۳۰

در ساعات اولیه روزِ آخر مدرسه بهاره، دانشجویان پای صحبت شیرین آقای دکتر اصغری نشستند و از تجربیات ایشان بهره بردند.
پس از پذیرایی مختصر و استراحت کوتاهی کلاس اول، تحت عنوان "اصول ارائه‌ موفق" با تدریس آقای حسینی توام با پرسش و پاسخ دانشجویان و تمرین عملی آنها، بسيار شيرين و گيرا تدريس شد.
دانشجویان برای صرف ناهار و نماز از سالن خارج شدند.
سپس کارگاه دوم توسط خانم صدیق و تحت عنوان "آموزش پروپوزال (متدولوژی و روش اجرا) " دایر شد.
دانشجویان استراحت کوتاهی داشتند و سپس پای صحبت بزرگان این بار از جنسِ دکتر سپیدارکیش نشستند. سپس دانشجویان میزبان آقای دکتر رجب‌نیا معاونت محترم فناوری و تحقیقات دانشگاه بودند.
 كلاس سوم از چهارمين روز مدرسه بهاره، مرور گفته‌ها و آموزش‌های این دوره از مدرسه بهاره بود كه توسط آقای حسینی به نحواحسن صورت گرفت.
سپس اختتامیه مدرسه و تشکر از همه دانشجویان شرکت‌کننده و عوامل اجرایی صورت گرفت و بدین ترتیب هشتمین مدرسه بهاره به کار خود پایان داد.

کمیته تحقیقات دانشجویی بابل
@SRCMUBABOL