نحوه دریافت واکسن آنفلوانزا در بابل

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل: مادران بارداری که تحت پوشش خانه‌های بهداشت و پایگاه پزشک خانواده بودند فراخوان شده و زمان مشخص تزریق می‌شوند.

مادرانی که هیچ مدارک ثبتی در این سیستم ندارند با نامه پزشک متخصص و مدارک لازم به خانه‌های بهداشت و یا پزشک خانواده مراجعه نمایند.

توزیع واکسن آنفلوانزا برای کارکنان درمانی در بیمارستان‌ها در حال توزیع می‌باشد.

برای جانبازان بالای ۵۰درصد و شیمیایی لیست اسامی از بنیاد شهید دریافت خواهد شد و چند مرکز خاص جهت تزریق واکسن اعلام خواهد شد.

لیست بیماران خاص از طریق معاونت درمان دانشگاه دریافت خواهد شد تا بیمارانی خاص شامل بیماران هموفیلی، تالاسمی، ام‌اس، بیماران همودیالیزی، بیماران سرطانی که در حال شیمی‌درمانی هستند، بیمارانی که پیوند شدند و در حال دریافت داروهای شیمی‌درمانی می‌باشند بر اساس زمان‌بندی مشخص واکسن دریافت نمایند.

بیمارانی که در لیست بیماران خاص نیستند با ارائه مدارک لازم بعد از فراخوان به معاونت درمان مراجعه نمایند.