تقدیر از دانشجویان برتر پژوهشی در همایش یکروزه گرامیداشت هفته پژوهش

در همایش یکروزه گرامیداشت هفته پژوهش، از دانشجویان برتر پژوهشی از طرف معاونت محترم تحقیقات و فناوری تقدیر گردید.

در همایش یکروزه گرامیداشت هفته پژوهش که در تاریخ 95/9/29 از طرف معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید ضمن تجلیل از اساتید محترم پژوهشگر، از دانشجویان برتر پژوهشی و دانشجویان برتر ارائه مقاله در هفدهمین کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور که شهریور ماه سال 95 درکاشان برگزار گردید نیز تقدیر به عمل آمد. ضمن گرامیداشت فعالیت های پژوهشی تمامی دانشجویان عضو کمیته تحقیقات دانشجویی، به جناب آقای سید علیرضا موسوی مجد و سرکار خانم ها فرنگیس رمضانی، شقایق علیزاده، نوشین شهرستانی، کوثر اسماعیل نژاد، زهرا احمدی و شرمینه شیرچی به عنوان پژهشگران برتر دانشجویی و جناب آقای هومن خاکستریان و سرکار خانم ها فروغ ابراهیم تبار و فاطمه نیک سیرت سوستانی به عنوان برتران ارائه مقاله در همایش کاشان تبریک و تهنیت عرض می نماییم. گفتنی است از طرف معاونت محترم تحقیقات و فناوری مبلغ یک میلیون تومان به عنوان گرنت به ایشان اهدا شد.

همچنین با حضور خانواده محترم مرحوم دکتر حمید رضایی قلعه، جایزه سه میلیون تومانی اولین دوره "گرنت پژوهشی مرحوم دکتر حمید رضایی قلعه"، پس از بررسی و داوری میان مقالات ارسال شده توسط داوران خارج از کشور به سرکار خانم گلناز گودرزی اهداء شد. ضمن تبریک به ایشان و تشکر ویژه از نیک اندیشی جناب آقای دکتر نصراله رضایی قلعه و خانواده محترم ایشان دراختصاص برنامه سالانه اعطای جایزه به پژوهش دانشجویی برتر در راستای اعتلای فرهنگ پژوهش و نشر و به طور خاص پژوهش های دانشجویی دانشگاه، شادی روح مرحوم دکتر حمید رضایی قلعه را از خداوند متعال خواستاریم.