گزارش #روز_دوم #هشتمین_دوره #مدرسه_بهاره

۱۴۰۱/۰۲/۲۳

نخستين کلاسِ روزِ دوم تحت عنوان "آموزش اندنوت و مندلی" با تدریس مشترک آقای حسن‌پور و خانم مهدی ‌زاده توام با پرسش و پاسخ دانشجویان تدريس شد.
پذیرایی مختصری صورت گرفت؛ سپس کارگاه دوم توسط خانم میردار و تحت عنوان "آموزش پروپوزال (بررسی متون) " به همراه توضیحات تکمیلی چگونگی نگارش صحیح متون دایر شد.
دانشجویان استراحت کوتاهی داشتند و سپس پای صحبت بزرگان این بار از زبان دکتر پورامیر، معاونت محترم فرهنگی سابق دانشگاه نشستند و ایشان از تجربیات خود درباره انواع عوامل دخیل در نوشتنِ یک مقاله و افت و خیز هاي مسير نگارش يك مقاله برای دانشجویان صحبت كردند.
 دانشجویان برای صرف ناهار و نماز از سالن خارج شدند.
 كلاس سوم از دومين روز مدرسه بهاره تدریس كار با نرم افزار exel بود كه توسط آقای ادبی به مدت ۲ ساعت صورت گرفت.
پس از استراحت کوتاهی، در انتها کارگاه عملی بررسی متون زیر نظر منتور‌های عزیز در کلاس‌های ۱،۳ و دفتر کمیته در قالب گروه‌هایی که از قبل چینش شده بودند تدریس گردید.

کمیته تحقیقات دانشجویی بابل
@SRCMUBABOL