فاز دوم ششمین دوره مدرسه تابستانه

پس از انجام برنامه ریزی ها و هماهنگی های لازم، زمان برگزاری کارگاه های فاز دوم ششمین دوره از مدرسه تابستانه فرارسید.

حدود 60 دانشجو می توانند در این فاز شرکت داشته باشند که همگی آنها، به تنهایی و یا به صورت گروهی، توانسته اند مراحل نگارش پروپوزال طرح تحقیقاتی خود را به سرانجام برسانند و یا اینکه توانسته اند به عنوان همکار و یا مجری، وارد طرحی تحقیقاتی شوند.

مطالبی که قرار است در جلسات فاز دوم مطرح شوند، بیشتر در حیطه ی آنالیز دیتاهای طرح های پژوهشی قرار می گیرند. این کارگاه ها تحت عنوان « آمار و spss » تدریس می شوند. آمار بخش مهمی از آنالیز دیتاهای یک طرح پژوهشی است و spss یکی از بهترین و پرکاربردترین نرم افزارها برای رسیدن به این هدف است. به همین دلیل، تصمیم بر آن شد که در فاز دوم، به آمورش کامل نحوه بکارگیری این نرم افزار پرداخته شود.

و اما زمان برگزاری جلسات فاز دوم...

فاز دوم مدرسه تابستانه در قالب سه جلسه کلاس و کارعملی، از صبح تا بعدازظهر روز پنج شنبه، پانزدهم آذرماه، در دانشگاه برگزار خواهدشد.

کمیته تحقیقات دانشجویی بابل